ImpressieSpecialiteitenrestaurant De Vogelmolen

Gallery Thumb I

Ons Pand

Wij zijn gevestigd in de oude watermolen van Kasteel Aldenghoor. Dit kasteel ligt verscholen tussen de bossen en akkers in Haelen en ligt dichtbij het fraaie Leudal. Het gebouw dateert uit 1778 en is in 1882 ingrijpend verbouwd tot een kleine industriƫle stenen watermolen.

Gallery Thumb II

Het Leudal

Het Leudal is een natuurgebied van zo'n 900 ha in de Nederlandse provincie Limburg. Het is gelegen tussen de dorpskernen Haelen, Roggel, Neer, Nunhem en Heythuysen in de gemeente Leudal. Het gebied is met name bekend vanwege zijn beekdalen. Prachtig om te wandelen.

Gallery Thumb III

Tot uw dienst!

Chef-kok Ruud heeft samen met zijn vrouw Marianne en een enthousiast team van medewerkers de Vogelmolen verheven naar een restaurant met een uitstekende naam in de regio en ver daarbuiten. Ook de bediening doet zijn werk uitstekend: zij hebben hiervoor zelfs de zilveren hoffelijkheidspluim in ontvangst mogen nemen.


Interieur

Bourgondisch genieten

Tekst

Gallery Thumb VI

Wijnarrangement

Maak uw diner compleet en maak gebruik van een bijpassend wijnarrangement. Zo geniet u optimaal van de smakelijke gerechten bij Restaurant De Vogelmolen.

Gallery Thumb VII

Altijd verse kreeft in voorraad

Een delicatesse uit de zee.

LocatieNeem contact met ons op!

Informatie

Onze schitterende accomodatie biedt plaats aan 115 personen.

Contactgegevens

Specialiteitenrestaurant De Vogelmolen
Kasteellaan 15
6081 AN Haelen
Telefoon +31 (0)475 594200
Email info@vogelmolen.nl

Onze locatie